Rólam

A nevem Dr. Hu Runneng, hagyományos Kínai orvos vagyok, a magyar orvoslás által elismert és engedélyezett akupunktőr – masszázsterapauta.

 

1966-ban születtem kínában, s a Kínai Hagyományos Orvostudományi Egyetemen végeztem. Több éves tapasztalattal rendelkezem, amelyet hazámban és Magyarországban szereztem. Már hosszú évek óta foglalkozom akupunktúrával, masszázzsal. Az általam terápiás kezelésben részt vett betegeknél nagyon jó eredményeket értem el, pácienseim elmondhatatlan örömére, elégedettségére.

 

Kínában elsajátítottam rengeteg elméleti és szakmai tudást, amelyet jelenleg is Budapesten hasznosítok. Munkámat komolyan és felelősségteljesen végzem, a közös cél elérésének érdekében. Az eredményesen kezelhető betegségek címszó alatt felsoroltakon kívül fontos megemlítenem hogy szakmán belül a -cervicalis spondylozis-lumbális disc herniation – mindenféle fájdalom – izomkorosodás – szexuális úton terjedő betegségek kezelésére specializálodtam.

 

Célom hogy a betegek minnél gyorsabban felépüljenek betegségükből és életminőségük a lehető legjobb legyen. A betegség kialakulásának megelőzésére is nagy hangsúlyt fordítok, hiszen fontos a testünk és a lelkünk egyensúlyban tartása.

 

Fordúljanak hozzám bizalommal.

 

Jó egészséget kívánok.